Om os

Koncern TV- og Filmproduktion

- den gode historie godt fortalt

 

 

Vores vision er at påvirke og bidrage til den aktuelle debat med saglige programmer, der vedrører os alle. Vi vil give, vi vil nuancere, vi vil underholde.

Vores fokus er altid at levere nærværende og relevante produktioner, hvad enten det drejer sig om dokumentar, livsstil, underholdning, børneprogrammer eller fiktionsserier.

Vores mål er at nå ud til et bredt publikum - vi er ikke smalle og god kommunikation forstås af alle. 

Vi bryder gerne tabuer for at komme ind til kernen af de ømtålelige emner. Vi lærer af hinanden ved at dele - også når livet er svært.

Nogle af vores historier handler om, at få redskaber til et bedre liv.
Blandt andet derfor skal vores medvirkende altid føle, de har haft en god oplevelse ved at deltage i vores programmer. Hvis vilkårene for at lave et program er at ydmyge eller nedbryde deltagerne, afstår vi fra at lave produktionen.

Vi arbejder hele tiden på at udvikle os fagligt, og vi sætter en ære i at fastholde den gode kvalitet på dansk TV.
Blandt andet derfor tog Koncern i 2000 initiativ til den nu årlige medieevent Copenhagen TV Festival

Koncern er et uafhængigt, danskejet TV-selskab, som siden 1995 har har leveret hundredvis af programmer til de danske TV-kanaler samt dokumentar- og spillefilm til biografvisning.

Vores produktioner bliver værdsat. Dette afspejles blandt andet i de mange priser vi gennem årene har modtaget for vores TV-programmer og film.