Om os

Vores formål

På Koncern TV har vi en naturlig nysgerrighed og interesse for vores samfund og den verden vi lever i. Vi følger de ændringer, der sker omkring os; globalt og i vores alles helt nære hverdag.
Vi har mennesket i centrum for vores mission. Vi insisterer på at være en del af og bidrage til debatten om at sikre mennesket bedre og flere muligheder. Vi er modige og forsøger altid at belyse problematikkerne på nye måder, der udfordrer seerne, os selv og gør historiefortællingen stærk.

Vores værdier

- Vi har respekt for medvirkende – fordi de giver os deres tillid og lukker os ind i deres liv. Og uden dem kunne vi ikke fortælle historier.

- Vi er demokrater – Vi hylder demokratiet og debatkulturen. Derfor kan vi godt lide at sætte tingene respektfuldt på spidsen, ellers drukner budskabet i medie støjen.

- Vi vil forandre til det bedre. Vi er optaget af den sociale og globale virkelighed omkring os. Med vores indhold vil vi gerne bidrage til at verdenen bare bliver lidt bedre hele tiden.

- Vi er modige – skal vi forandre ting og gøre dem bedre, kræver det, at vi flytter grænser. Både fagligt og med vores programmer er målet derfor at udfordre den gængse måde at gøre og opfatte virkeligheden på.

- Vi er grundige – fordi vi ønsker debatten skal handle om det vi sætter på dagsordenen og ikke fejl i vores produktion.

- Vores historier er for folket ­– vi vil gerne bredt ud med vores historier. Vi producerer derfor TV til de platforme, der bliver set.