Koncern TV & Filmproduktion

I ”Sådan er det skøre sind” fortæller en række kendte danskere åbent og ærligt om deres liv med psykisk sårbarhed. Om perioderne med angst og depression og med diagnoser som posttraumatisk stress og skizofreni. Der er alvor og smerte i programmerne - men også humor og varme. I de 6 programmer møder seerne bl.a. kokken Søren Gericke, skuespilleren Flemming Enevold, tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, filminstruktøren Jørgen Leth og hans barnebarn modellen Emma Leth, politikeren Ôzlem Cekic, krigsfotografen Jan Grarup, komikeren Sebastian Dorset og tidligere cykelrytter Jesper Skibby – samt mange flere.

Produktions år
2014
Broadcaster
DR1
Episoder
6 x
Full credit

Hele historien

Hvis du tror du kender historien om Johnny Hansen, Renée Toft Simonsen, Anders Fogh Rasmussen, Suzanne Bjerrehuus, Ole Henriksen og Jacob Haugaard, så tro om igen.

Laudrup & Høgh

De brænder for fodbold, og talentet er ikke til at tage fejl af. Men for de seks drenge i TV 2s nye serie Laudrup & Høgh er tilværelsen ikke helt nem, og vejen til en lys fodboldfremtid synes vanskelig. Det er der dog råd for, når fodboldikonerne Brian Laudrup og Lars Høgh tager talenterne under kærlig og kyndig behandling i en række programmer.

En lykkelig familie

Fire vidt forskellige børnefamilier har åbnet deres hjem for os gennem tre måneder. De vil gerne hver især vise, hvordan de lykkes med både familie- og arbejdsliv samtidig.

Hjem kære hjem

Drømmen om den perfekte bolig begynder ofte med et mareridt af en flytning. I seks programmer med titlen Hjem kære hjem har TV 2 fulgt seks danske familier, der jagter drømmeboligen.

Sådan Er Det Skøre Sind