Koncern TV & Filmproduktion

I ”Sådan er det skøre sind” fortæller en række kendte danskere åbent og ærligt om deres liv med psykisk sårbarhed. Om perioderne med angst og depression og med diagnoser som posttraumatisk stress og skizofreni. Der er alvor og smerte i programmerne - men også humor og varme. I de 6 programmer møder seerne bl.a. kokken Søren Gericke, skuespilleren Flemming Enevold, tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, filminstruktøren Jørgen Leth og hans barnebarn modellen Emma Leth, politikeren Ôzlem Cekic, krigsfotografen Jan Grarup, komikeren Sebastian Dorset og tidligere cykelrytter Jesper Skibby – samt mange flere.

Produktions år
2014
Broadcaster
DR1
Episoder
6 x
Full credit

Tal Dansk!

Tre indvandrere med forskellig baggrund forlader sprogskolen for at lære dansk hjemme hos tre kernedanskere.

Send dem hjem

De fleste af os kender kun til flygtninge gennem nyhederne, men i et nyt, unikt eksperiment sender TV 2 nu fem danskere ud på en rejse i flygtningenes fodspor fra Afghanistan til Danmark. På rejsen skal danskerne opleve, hvorfor nogle mennesker er klar til at risikere deres liv for at komme til Danmark.

Genvej til lykken

Genvej til Lykken er en serie på seks-programmer, som hver gang behandler et klassisk selvhjælps-emne. Emnerne er stress, børn, vægt, hunde, singleliv og skilsmisse.

Hjertebørn

Historien om en almindelig families møde med den moderne lægevidenskab. Vi følger forældreparret til et barn, der skal hjerteopereres på Rigshospitalet.

Sådan Er Det Skøre Sind