Koncern TV & Filmproduktion

I ”Sådan er det skøre sind” fortæller en række kendte danskere åbent og ærligt om deres liv med psykisk sårbarhed. Om perioderne med angst og depression og med diagnoser som posttraumatisk stress og skizofreni. Der er alvor og smerte i programmerne - men også humor og varme. I de 6 programmer møder seerne bl.a. kokken Søren Gericke, skuespilleren Flemming Enevold, tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, filminstruktøren Jørgen Leth og hans barnebarn modellen Emma Leth, politikeren Ôzlem Cekic, krigsfotografen Jan Grarup, komikeren Sebastian Dorset og tidligere cykelrytter Jesper Skibby – samt mange flere.

Produktions år
2014
Broadcaster
DR1
Episoder
6 x
Full credit

Mormors Vilde Ungdom

Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus var unge i en tid, der stod i frigørelsens tegn. Har datidens frigørelse gjort dem endnu friere ? Er de unge så frigjorte, som de måske selv tror? Suzanne tror, at vi i dag er mere frigjorte end dengang, mens Karen ser en masse sex men ingen kærlighed.

Hele historien

Hvis du tror du kender historien om Johnny Hansen, Renée Toft Simonsen, Anders Fogh Rasmussen, Suzanne Bjerrehuus, Ole Henriksen og Jacob Haugaard, så tro om igen.

Hjem kære hjem

Drømmen om den perfekte bolig begynder ofte med et mareridt af en flytning. I seks programmer med titlen Hjem kære hjem har TV 2 fulgt seks danske familier, der jagter drømmeboligen.

Sjælen på vrangen

Hvad foregår der egentlig i hovedet på en der har vrangforestillinger, hvad sker der når en deprimeret får elektrochok. I Sjælen på Vrangen fører Peter Lund Madsen os tæt på livet på en psykiatrisk afdeling.

Sådan Er Det Skøre Sind