Koncern TV & Filmproduktion

I ”Sådan er det skøre sind” fortæller en række kendte danskere åbent og ærligt om deres liv med psykisk sårbarhed. Om perioderne med angst og depression og med diagnoser som posttraumatisk stress og skizofreni. Der er alvor og smerte i programmerne - men også humor og varme. I de 6 programmer møder seerne bl.a. kokken Søren Gericke, skuespilleren Flemming Enevold, tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, filminstruktøren Jørgen Leth og hans barnebarn modellen Emma Leth, politikeren Ôzlem Cekic, krigsfotografen Jan Grarup, komikeren Sebastian Dorset og tidligere cykelrytter Jesper Skibby – samt mange flere.

Produktions år
2014
Broadcaster
DR1
Episoder
6 x
Full credit

Ingen Styr På Ungerne

Børnene har taget magten, og forældrene er rådvilde. I DR’s nye reportageserie får seks forældrepar hjælp af psykolog og familierådgiver, Ulla Dyrløv, hvis ekspertise er børneopdragelse.

Sidste omgang

Siden Carl Christian Randow - også kaldet CC - selv kom ud af et alkoholmisbrug for 16 år siden, har han dedikeret sit liv til at hjælpe andre ud af deres afhængighed. Vi tager med alkoholcoachen ud for at hjælpe dem, der har svært ved at komme ud af et misbrug ved egen styrke.

Mit liv som tjekke

I sommeren 2003 drog journalisten Louise Detlefsen til Prag med sin mand og to børn. Arbejdet som freelancer blev lagt på hylden. Nu skulle hun prøve kræfter med livet som husmor i Tjekkiet.

Al den kærlighed

Journalist Karen Thisted og fotograf Suste Bonnen fortæller om kærlighed ved første blik, jitterbug og jazz, illegale aborter, borgeridyl, 60érnes åbne ægteskaber og den evige jagt på forelskelse.

Sådan Er Det Skøre Sind