Koncern TV & Filmproduktion

I ”Sådan er det skøre sind” fortæller en række kendte danskere åbent og ærligt om deres liv med psykisk sårbarhed. Om perioderne med angst og depression og med diagnoser som posttraumatisk stress og skizofreni. Der er alvor og smerte i programmerne - men også humor og varme. I de 6 programmer møder seerne bl.a. kokken Søren Gericke, skuespilleren Flemming Enevold, tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, filminstruktøren Jørgen Leth og hans barnebarn modellen Emma Leth, politikeren Ôzlem Cekic, krigsfotografen Jan Grarup, komikeren Sebastian Dorset og tidligere cykelrytter Jesper Skibby – samt mange flere.

Produktions år
2014
Broadcaster
DR1
Episoder
6 x
Full credit

Kina - sweet and sour

Christina Boutrup tager til Kina for at vise, at Danmark skal med på den kinesiske vogn, hvis ikke vi vil køres over. Hun følges med Frank Piasecki Poulsen, en kritisk forkæmper for menneskerettigheder. Og han er ikke videre begejstret for det kinesiske vækstmirakel.

Sådan er kærligheden

I ”Sådan er kærligheden” møder vi en række kendte og elskelige danskere, der sammen med deres partner fortæller om kærligheden i deres liv.

Tina Lund - Helt tæt på II

Tina Lund er tilbage i en helt ny sæson af ”Tina Lund – helt tæt på”

Michelles Mission

Michelle Hviid har en drøm. Ved at få danskere og indvandrere til at bruge én enkelt dag af deres tid håber hun at kunne bygge bro mellem nye og gamle danskere.

Sådan Er Det Skøre Sind