Koncern TV & Filmproduktion

I ”Sådan er det skøre sind” fortæller en række kendte danskere åbent og ærligt om deres liv med psykisk sårbarhed. Om perioderne med angst og depression og med diagnoser som posttraumatisk stress og skizofreni. Der er alvor og smerte i programmerne - men også humor og varme. I de 6 programmer møder seerne bl.a. kokken Søren Gericke, skuespilleren Flemming Enevold, tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, filminstruktøren Jørgen Leth og hans barnebarn modellen Emma Leth, politikeren Ôzlem Cekic, krigsfotografen Jan Grarup, komikeren Sebastian Dorset og tidligere cykelrytter Jesper Skibby – samt mange flere.

Produktions år
2014
Broadcaster
DR1
Episoder
6 x
Full credit

Læsø kalder

Læsø har et overskud af mænd. I et eksperiment bringer Lise Rønne og Michelle Hviid en flok kvinder til øen for ar undersøge om beboerne overhovedet er interesserede, og om kvinderne kan holde ø-livet ud.

Babyklinikken

Det handler om håb og om at blive forældre, også selvom det kræver hjælp af læger. Kanal 4’s nye dokumentarserie ‘Babyklinikken’, der sendes fra tirsdag den 4. december, følger seks pars rejse mod et barm - en rejse der er fyldt med sorg, glæde, frustration og store babydrømme.

Mormors Vilde Ungdom

Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus var unge i en tid, der stod i frigørelsens tegn. Har datidens frigørelse gjort dem endnu friere ? Er de unge så frigjorte, som de måske selv tror? Suzanne tror, at vi i dag er mere frigjorte end dengang, mens Karen ser en masse sex men ingen kærlighed.

Ole Henriksens Hollywood

Seks danske mænd besøger superstjernernes skønhedsguru

Sådan Er Det Skøre Sind