Koncern TV & Filmproduktion

I ”Sådan er det skøre sind” fortæller en række kendte danskere åbent og ærligt om deres liv med psykisk sårbarhed. Om perioderne med angst og depression og med diagnoser som posttraumatisk stress og skizofreni. Der er alvor og smerte i programmerne - men også humor og varme. I de 6 programmer møder seerne bl.a. kokken Søren Gericke, skuespilleren Flemming Enevold, tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, filminstruktøren Jørgen Leth og hans barnebarn modellen Emma Leth, politikeren Ôzlem Cekic, krigsfotografen Jan Grarup, komikeren Sebastian Dorset og tidligere cykelrytter Jesper Skibby – samt mange flere.

Produktions år
2014
Broadcaster
DR1
Episoder
6 x
Full credit

Ingen Styr På Ungerne

Børnene har taget magten, og forældrene er rådvilde. I DR’s nye reportageserie får seks forældrepar hjælp af psykolog og familierådgiver, Ulla Dyrløv, hvis ekspertise er børneopdragelse.

Sådan er kærligheden

I ”Sådan er kærligheden” møder vi en række kendte og elskelige danskere, der sammen med deres partner fortæller om kærligheden i deres liv.

Pigerne fra Havdrup

Pigerne fra Havdrup er en dokumentarserie, der igennem et halvt år følger fem piger, som går i den samme fritidsklub i den lille sjællandske by Havdrup.

Veninder

I seks udsendelser bliver seerne trukket ind i den centrifuge, når tre stærke personligheder, der med en befriende selvironi lukker op for de tanker og den tvivl, der melder sig, når man er i slutningen af 30erne.

Sådan Er Det Skøre Sind