Koncern TV & Filmproduktion

I ”Sådan er det skøre sind” fortæller en række kendte danskere åbent og ærligt om deres liv med psykisk sårbarhed. Om perioderne med angst og depression og med diagnoser som posttraumatisk stress og skizofreni. Der er alvor og smerte i programmerne - men også humor og varme. I de 6 programmer møder seerne bl.a. kokken Søren Gericke, skuespilleren Flemming Enevold, tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, filminstruktøren Jørgen Leth og hans barnebarn modellen Emma Leth, politikeren Ôzlem Cekic, krigsfotografen Jan Grarup, komikeren Sebastian Dorset og tidligere cykelrytter Jesper Skibby – samt mange flere.

Produktions år
2014
Broadcaster
DR1
Episoder
6 x
Full credit

Frank ser rødt

Venstrefløjen har tabt. Alle de røde mærkesager er forsvundet fra debatten. Er kampene vundet, eller er de venstreorienterede paroler noget, der hører fortiden til? DR2 har sendt den venstreorienterede dokumentarist og debattør Frank Piasecki Poulsen i byen for at puste liv i sagerne.

Bandekrigerne

Abde Benarabe, også kaldet Lille A, fortæller sin historie. Politiet opfatter ham som leder af indvandrebanden omkring Blågårds Plads. Senere fortæller fhv. HA-rocker Brian Sandberg om sit og Lille As usædvanlige venskab.

Ole Henriksens Hollywood

Seks danske mænd besøger superstjernernes skønhedsguru

Modebosserne

Et humoristisk portræt af de to mode- og livsstilskonsulenter Kim Grenaa og Uffe Buchard, som står bag trendbureauet Style Counsel.

Sådan Er Det Skøre Sind