Koncern TV & Filmproduktion

I ”Sådan er det skøre sind” fortæller en række kendte danskere åbent og ærligt om deres liv med psykisk sårbarhed. Om perioderne med angst og depression og med diagnoser som posttraumatisk stress og skizofreni. Der er alvor og smerte i programmerne - men også humor og varme. I de 6 programmer møder seerne bl.a. kokken Søren Gericke, skuespilleren Flemming Enevold, tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, filminstruktøren Jørgen Leth og hans barnebarn modellen Emma Leth, politikeren Ôzlem Cekic, krigsfotografen Jan Grarup, komikeren Sebastian Dorset og tidligere cykelrytter Jesper Skibby – samt mange flere.

Produktions år
2014
Broadcaster
DR1
Episoder
6 x
Full credit

Velkommen til Borgen

Nyskabende tv-fortælling om udfordringerne ved at være ung og nyvalgt kvinde i dansk politik. Mød de fire politikere; Louise S. Elholm (V), Marlene Harpsøe (DF), Ida Auken (SF) og Yildiz Akdogan (S).

Mit liv som tjekke

I sommeren 2003 drog journalisten Louise Detlefsen til Prag med sin mand og to børn. Arbejdet som freelancer blev lagt på hylden. Nu skulle hun prøve kræfter med livet som husmor i Tjekkiet.

Veninder

I seks udsendelser bliver seerne trukket ind i den centrifuge, når tre stærke personligheder, der med en befriende selvironi lukker op for de tanker og den tvivl, der melder sig, når man er i slutningen af 30erne.

Hjertebørn

Historien om en almindelig families møde med den moderne lægevidenskab. Vi følger forældreparret til et barn, der skal hjerteopereres på Rigshospitalet.

Sådan Er Det Skøre Sind