Koncern TV & Filmproduktion

I ”Sådan er det skøre sind” fortæller en række kendte danskere åbent og ærligt om deres liv med psykisk sårbarhed. Om perioderne med angst og depression og med diagnoser som posttraumatisk stress og skizofreni. Der er alvor og smerte i programmerne - men også humor og varme. I de 6 programmer møder seerne bl.a. kokken Søren Gericke, skuespilleren Flemming Enevold, tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, filminstruktøren Jørgen Leth og hans barnebarn modellen Emma Leth, politikeren Ôzlem Cekic, krigsfotografen Jan Grarup, komikeren Sebastian Dorset og tidligere cykelrytter Jesper Skibby – samt mange flere.

Produktions år
2014
Broadcaster
DR1
Episoder
6 x
Full credit

Tal Dansk!

Tre indvandrere med forskellig baggrund forlader sprogskolen for at lære dansk hjemme hos tre kernedanskere.

Sådan er kærligheden

I ”Sådan er kærligheden” møder vi en række kendte og elskelige danskere, der sammen med deres partner fortæller om kærligheden i deres liv.

Pigerne fra Havdrup

Pigerne fra Havdrup er en dokumentarserie, der igennem et halvt år følger fem piger, som går i den samme fritidsklub i den lille sjællandske by Havdrup.

Familien Jensen sæson 1.

Mød Danmarks første tv-familie, familien Jensen fra Mørkhøj ved København. I 10 programmer fortæller ”Familien Jensen” en moderne slægtskrønike fra det virkelige liv.

Sådan Er Det Skøre Sind