Koncern TV & Filmproduktion

I ”Sådan er det skøre sind” fortæller en række kendte danskere åbent og ærligt om deres liv med psykisk sårbarhed. Om perioderne med angst og depression og med diagnoser som posttraumatisk stress og skizofreni. Der er alvor og smerte i programmerne - men også humor og varme. I de 6 programmer møder seerne bl.a. kokken Søren Gericke, skuespilleren Flemming Enevold, tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, filminstruktøren Jørgen Leth og hans barnebarn modellen Emma Leth, politikeren Ôzlem Cekic, krigsfotografen Jan Grarup, komikeren Sebastian Dorset og tidligere cykelrytter Jesper Skibby – samt mange flere.

Produktions år
2014
Broadcaster
DR1
Episoder
6 x
Full credit

Kina - sweet and sour

Christina Boutrup tager til Kina for at vise, at Danmark skal med på den kinesiske vogn, hvis ikke vi vil køres over. Hun følges med Frank Piasecki Poulsen, en kritisk forkæmper for menneskerettigheder. Og han er ikke videre begejstret for det kinesiske vækstmirakel.

Pigerne fra Havdrup

Pigerne fra Havdrup er en dokumentarserie, der igennem et halvt år følger fem piger, som går i den samme fritidsklub i den lille sjællandske by Havdrup.

En lykkelig familie

Fire vidt forskellige børnefamilier har åbnet deres hjem for os gennem tre måneder. De vil gerne hver især vise, hvordan de lykkes med både familie- og arbejdsliv samtidig.

Det forbandede fedt: Slankekuren

Når ønsket om at tabe sig bliver en besættelse. En personlig og tæt skildring af mekanismerne bag anoreksi og bulimi - både hvordan de opstår, og hvordan det kan ende.

Sådan Er Det Skøre Sind